Grönt synad katt

LEG. DJURSJUKSKÖTARE

Gillar du att vara spindeln i nätet?

Kom och bli en i vårt team i vackra Skaraborg. Här är djurägarna trevliga, omgivningen idyllisk och arbetet spännande och varierande. Vi söker nu en leg. djursjukskötare som vill vara en stor del av den dagliga verksamheten hos oss.

Norra Skaraborg veterinärstation drivs av två privatpraktiserande distriktsveterinärer som tillsammans med andra veterinärkollegor i området håller beredskap i just Norra Skaraborg. Det börjar snart bli dags för några av våra kollegor att gå i pension och därför behöver vi bli fler. I och med detta vill vi också omorganisera oss och utveckla vår verksamhet. Vi har därför en spännande tid framför oss där vi vill att du ska vara med.

Vi ska utveckla vår smådjursmottagning och det är där du kommer in i bilden. Du är en serviceminded person som gillar att ligga steget före och vara en stor del av teamet. Du kommer vara vår spindel i nätet. Meriterande är god kunskap inom anestesi och vård av patienter efter operation. Det är också bra om du gärna tar emot egna patienter för vaccinationer, avlivningar mm. Du har god social kompetens och är inte rädd för mycket kundkontakt.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda en god service för våra kunder, men vi vill inte låta detta gå ut över vår egen hälsa och välmående. Vi lägger stor vikt vid att vara bra arbetsgivare och att våra anställda ska må bra och komma till jobbet med energi och glädje. Vi har faktiskt världens bästa och roligaste jobb - det får vi aldrig glömma!

Så skynda dig nu att skriva ihop din ansökan, så att du hinner följa med på vår kick off i oktober.

Vi ser fram emot att få träffa dig!